Heyhoefpromenade 55
5043 RA Tilburg
013 – 5712121
info@melatidua.nl

Voor- & bijgerechten

Voor- & bijgerechten

Voor & Bijgerechten

BUMBU MENTEGA Een wit baguelino broodje geserveerd met een huisgemaakte kruidencrème € 3,50
SOP TOMAT Tomatensoep € 4,90
SOTO AYAM Kippensoep € 4,90
WISSELENDE SEIZOENSOEP € 4,90
CARPACCIO Carpaccio gesneden runderhaas met ruccola, pijnboompitten, oude kaas en dressing € 8,50
PISANG GORENG Gebakken banaan € 3,50
PANGSIT GORENG 5 stuks gekruid rundergehakt gewikkeld in bladerdeeg € 4,50
PANGSIT IKAN GORENG 5 stuks gekruid visgehakt
gewikkeld in bladerdeeg
€ 4,50
UDANG GORENG TEPUNG 8 Krokant gebakken garnaaltjes € 7,50
EMPING Krokant gebakken chips van de
belinjo noot
€ 2,80
HUISGEMAAKTE LOEMPIA (250 gr.) Gevuld met kip en groenten € 4,90
HUISGEMAAKTE VEGETARISCHE
LOEMPIA (250 gr.)
Gevuld met groenten € 4,90
DAGING BALLETJES 5 Pikante vleesballetjes met pindasaus € 3,75
MINI LOEMPIA’S 6 stuks mini loempia’s € 3,75
BITTERGARNITUUR 2 stuks Pangsit goreng
2 stuks Mini loempia’s en
2 stuks Pikante vleesballetjes
€ 4,90
SPEKKOEK € 4,20
SATÉ AYAM PINDA Saté van kipfilet in pindasaus € 5,90
SATÉ AYAM KETJAP Saté van kipfilet in ketjapsaus € 5,90
SATÉ AYAM KETJAP PEDIS Saté van kipfilet in pikante ketjapsaus € 5,90
SATÉ BABI PINDA Saté van varkenshaas in pindasaus € 5,90
SATÉ BABI KETJAP Saté van varkenshaas in ketjapsaus € 5,90
SATÉ BABI KETJAP PEDIS Saté van varkenshaas in pikante ketjapsaus € 5,90
SATÉ KAMBING KETJAP Saté van lamsvlees in ketjapsaus € 7,90
SATÉ GURIH KETJAP PEDIS Saté van runderhaas in pikante ketjapsaus € 7,90

 

Garnalen
UDANG “MELATI DUA” 6 grote garnalen in kruiden knoflooksaus € 14,50
UDANG KETJAP 6 grote garnalen in ketjapsaus € 14,50
UDANG ASEM PEDAS 6 grote garnalen in licht pikante kokossaus. € 14,50
UDANG ASEM MANIS 6 grote garnalen in zoetzure saus € 14,50
Bekijk ook onze overige menu’s
Voor & bijgerechten Rijsttafels Babi Panggang schotels Nasi- en Bamischotels
Groenteschotels Eiergerechten Saté schotels Vis- en Garnalenschotels
Maaltijdsalades Vleesspecialiteiten Driegangen Menu

 

Top↑