De onderstaande schotels worden geserveerd met
Witte rijst, stokbrood of friet, sambal goreng taugé, krupuk, atjar Indonesia en serundeng.
Vis- en Garnalenschotels
TONGFILET “MELATI DUA“ |
Tongfilet in kruiden knoflooksaus. |
€ 23,50 |
TONGFILET ASEM MANIS |
Tongfilet in zoetzure saus. |
€ 23,50 |
IKAN ASEM MANIS |
Pangasius filet in zoetzure saus. |
€ 22,50 |
IKAN GORENG BELADO |
Pangasius filet in zoetpikante stroopsaus. |
€ 22,50 |
IKAN GORENG MANGO |
Pangasius filet in zoete saus. |
€ 22,50 |
SAMBAL GORENG IKAN |
Pangasius filet in licht pikante kokossaus. |
€ 22,50 |
Garnalenschotels
UDANG “MELATI DUA” SCHOTEL |
8 Grote garnalen in kruiden knoflooksaus |
€ 24,50 |
UDANG KETJAP SCHOTEL |
8 Grote garnalen in ketjapsaus |
€ 24,50 |
UDANG ASEM PEDAS SCHOTEL |
8 Grote garnalen in licht pikante kokossaus |
€24,50 |
UDANG ASEM MANIS SCHOTEL |
8 Grote garnalen in zoetzure saus |
€ 24,50 |
* Bovenstaande schotels kunnen geserveerd worden
met nasi goreng, bami goreng, nasi kuning of lontong.
Hiervoor wordt € 1,50 extra berekend.
Maak je keuze uit onze diner menukaarten