Heyhoefpromenade 55
5043 RA Tilburg
013 – 5712121
info@melatidua.nl

Vis- & garnalenschotels

Vis- & garnalenschotels

Vis- en Garnalenschotels

Alle vis- en garnalen gerechten worden geserveerd met witte rijst, serundeng, krupuk, atjar Indonesia en sambal goreng taugé

TONGFILET “MELATI   DUA“ Tongfilet in kruiden knoflooksaus. € 19,90
TONGFILET ASEM MANIS Tongfilet in zoetzure saus. € 19,90
IKAN ASEM MANIS Pangasiusfilet in zoetzure saus. € 17,90
IKAN GORENG BELADO Pangasiusfilet in zoetpikante stroopsaus. € 17,90
IKAN GORENG MANGO Pangasiusfilet in zoete saus. € 17,90
SAMBAL GORENG  IKAN Pangasiusfilet in licht pikante kokossaus. € 17,90

Garnalenschotels

UDANG “MELATI DUA”   SCHOTEL 8 Grote garnalen in kruiden knoflooksaus € 19,90
UDANG KETJAP SCHOTEL 8 Grote garnalen in ketjapsaus € 19,90
UDANG ASEM PEDAS SCHOTEL 8 Grote garnalen in licht pikante kokossaus € 19,90
UDANG ASEM MANIS SCHOTEL 8 Grote garnalen in zoetzure saus € 19,90

* Bovenstaande schotels kunnen geserveerd worden met nasi goreng,
bami goreng of nasi kuning. Hiervoor wordt € 1,50 extra berekend.

Maak je keuze uit onze diner menukaarten
Voor & bijgerechten Rijsttafels Babi Panggang schotels Nasi- en Bamischotels
Groenteschotels Eiergerechten Saté schotels Vis- en Garnalenschotels
Maaltijdsalades Vleesspecialiteiten Driegangen Menu

Top↑