Vis- & garnalenschotels

Vis- & garnalenschotels

De onderstaande schotels worden geserveerd met
Witte rijst, stokbrood of friet, sambal goreng taugé, krupuk, atjar Indonesia en serundeng.

Vis- en Garnalenschotels

TONGFILET “MELATI   DUA“ Tongfilet in kruiden knoflooksaus. € 24,50
TONGFILET ASEM MANIS Tongfilet in zoetzure saus. € 24,50
IKAN ASEM MANIS Pangasius filet in zoetzure saus. € 23,50
IKAN GORENG BELADO Pangasius filet in zoetpikante stroopsaus. € 23,50
IKAN GORENG MANGO Pangasius filet in zoete saus. € 23,50
SAMBAL GORENG  IKAN Pangasius filet in licht pikante kokossaus. € 23,50

Garnalenschotels

UDANG “MELATI DUA”   SCHOTEL 8 Grote garnalen in kruiden knoflooksaus € 24,50
UDANG KETJAP SCHOTEL 8 Grote garnalen in ketjapsaus € 24,50
UDANG ASEM PEDAS SCHOTEL 8 Grote garnalen in licht pikante kokossaus €24,50
UDANG ASEM MANIS SCHOTEL 8 Grote garnalen in zoetzure saus € 24,50

* Bovenstaande schotels kunnen geserveerd worden
met nasi goreng, bami goreng, nasi kuning of lontong.
Hiervoor wordt € 1,50 extra berekend.

Maak je keuze uit onze diner menukaarten
Voor & bijgerechten Rijsttafels Babi Panggang schotels
Groenteschotels Vis- en Garnalenschotels Saté schotels
Maaltijdsalades Vleesspecialiteiten Nasi- en Bamischotels

Top↑